Angyalkommunikáció I. és I. B gyógyító angyalrituáléval

Kik az angyalok? Hogyan tudjuk felvenni velük a kapcsolatot és hogyan tudjuk a segítségüket kérni? A saját életutunkat megtalálni, elérni céljainkat, egészségesebb és teljesebb életet élni, ezek mind olyan témák, amiben segíteni tudnak nekünk. A R.A.I. angyal tanfolyamai segítenek közel kerülni az angyalokhoz, hogy kommunikálni tudjunk velük és a mindennapjaink részévé válhassanak.
A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.

Biztosan sokan ismernek gyermekkorukból történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal!

A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

Az Angyal I. B tanfolyam témája, hogy hogyan élhetünk együtt a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon több, mint 50 angyalt lehet megismerni és különleges tapasztalatokat szerezni velük. Az első 22 angyal meghatározott sorrendben való felvétele egy egészen különleges beavatáshoz vezet.

Megtanulható, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő a problémákat, elengedni a félelmeket és terheket, erősíteni az önértékelést és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 A tanfolyamok díja:

Angyal I.: 7.700,- Ft

Angyal I. B: 9.900,- Ft

Várlak szeretettel:

Szalai Réka

Elérhetőségeim:

+36-30-914-6764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

https://www.facebook.com/reikirekaonline

ABOUT AUTHOR