Atlantisz Arolo Tifar I-II. tanfolyam és beavatás

Az ATLANTISZ AROLO TIFAR egy ősi atlantiszi gyógyítási rendszer, ahol az AROLO jelenti az első és második fokozatot, a TIFAR pedig a mesterfokozatot.

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.
Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll.Az AROLO egy energetikai diagnosztikai és kezelési rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Nagy előnye gyors hatásmechanizmusa.

A résztvevők megismerkednek az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáférnek a “páciens” különböző energetikai szintjeihez, és választ kapnak arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által átélik a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.

Tanfolyami díjak

Arolo I.: 9.500,- Ft, mely tartalmazza a Reiki Association International által kiadott NEMZETKÖZI AROLO I. OKLEVELEKET, a tanfolyami KÉZIKÖNYVET és DVD-t.
Arolo II.: 17.700,- Ft, mely tartalmazza a Reiki Association International által kiadott NEMZETKÖZI AROLO I. OKLEVELEKET és a tanfolyami JEGYZETET.

Várlak szeretettel:

Szalai Réka

http://atlantiszeletmodkozpont.com/pinter-szalai-reka/

Elérhetőségeim: +36-30-914-6764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

ABOUT AUTHOR