Baba-Mama Bowen kezelés

Akár várandós már, akár még csak tervezi a gyermekáldást, vagy ha már megszületett a kisbabája, netán már több gyermek édesanyja, tisztában van azzal, hogy ez egy más állapot, amely csodálatos érzés, mégis sok szorongással és váratlan helyzettel, kibillent állapottal teli időszak. Egész embert kíván, testi-lelki harmóniában.

A Bowen technika gyengéden és tiszteletteljesen, finoman és mellékhatások nélkül, mintegy fizikális homeopátiaként hat az öngyógyító folyamatokra.

Gyermekáldás

Maga a csoda, amelyre többnyire minden nő vágyakozik. Azonban van, hogy nem sikerül. Úgy érzi, kudarcot vallott. Orvosilag semmi nem indokolja, hogy a teherbeesés nem jön létre, ezért talán már a lombikprogramon gondolkodik. Ám mielőtt ilyen erőteljes külső beavatkozást választana, jöjjön el egy Bowen konzultációra és kezelésre. Van, hogy néhány kezelés elég ahhoz, hogy a harmóniából kibillent női szervezet újra békés, befogadó bölcsővé váljon. A leendő édesapák kezelése is indokolt, hisz gyakran az ő túlterhelt, stresszes állapotuk miatt nincs elegendő spermaszám, amely a Bowen kezelések hatására bizonyítottan sokszorozódik és élettel telivé válik.

Kismamáknak

A várandóság idejét áldott állapotnak is nevezik, hisz egy új élet fejlődik bennünk, s óriási felelősség mind a lelki, mind a testi harmóniánk fenntartása. Mi is újjászületünk ezalatt. Ám egyben nagy megterhelés ez, melyre gyönyörű anyanyelvünk a terhesség kifejezéssel is utal.

A Bowen technika kiváló a kismamáknak hát, gerinc, derékfájdalmakra, reggeli rosszullétekre, gyomorégésre, székrekedésre, fáradékonyságra, mellfeszülésre, fejfájásra, lábdagadásra, s ellazulásra. Óriási előnye, hogy nem kell gyógyszerekkel terhelni a testet akut tüneteknél sem, mint pl. megfázás, köhögés.

Támogatást nyújthat szülésnél és a szülés utáni helyreállításban is, a medence megterhelt állapotának oldásában, a tejelválasztásnál fellépő mellgyulladás enyhítésében.

Újszülöttek, kisgyermekek

A szülés, megszületés nagy megterhelés anyának és gyermeknek egyaránt. Ha minden a természetes úton történik is, komplikáció mentesen és háborítatlanul, akkor is lehetnek olyan blokkok, sérülések, amelyek hosszútávon gondot okozhatnak. A Baby Bowennel újszülött gyermeket is lehet kezelni, s ezzel azonnal oldódnak a feszültségek, s elkerülhetők későbbi fejlődésbeli rendellenességek, amelyek gyökere itt volt, mint pl.: csípőproblémák, tónustalanság, nyaki merevség, emésztési gondok, nyugtalanság.

A csecsemő és kisgyermekkor gyakori panaszai: hasfájás, emésztési gondok, ekcéma, allergia, asztma, fülgyulladás, orrfolyás, gyakori sírás, mozgásfejlődésben való elmaradás, fogzási tünetek és a késői beszédfejlődés. Néhány gyengéd fogás azonban oldja mindezt, s akár teljesen meg is szünteti.

A módszer hatékonyságát növeli, ha a gyermek és az édesanya egyidejűleg kap kezelést, mivel a lelki köldökzsinór 7, esetenként akár 12 éves korig is fennáll. A Bowen technikával egyszerre lehet mindkettőjüket kezelni, s jótékony hatása azonnal megmutatkozik.

Szeretettel várlak!

Polgár Ágnes

További információ, bejelentkezés:

telefon:+36-20-546-0222

email: polgar.agnesabowen.hu

http://abowen.hu/index.php?mid=10#17_frame_bek

ABOUT AUTHOR