Atlantisz Életmód Központ

 

Miben más az Atlantisz Életmód Központ?

Ebben a rohanó és elvárásokkal teli világban, egyre nagyobb szükség van arra, hogy megállj és figyelj Önmagadra. Gödöllőn az Atlantisz az első olyan hely, ahol tested, lelked és szellemed egy helyen fejlesztheted, táplálhatod, és mindezt egy szeretettel és igényesen kialakított „szigeten”teheted meg. Az Atlantiszban tevékenykedő kezelők, óraadók, tanítók kiválasztásánál, fontos szempont volt számomra, hogy aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat, minőségi és személyre szabott figyelemben részesülhessen általuk.

Mit találhatsz az Atlantisz Életmód Központban?

Jógaórák, taichi, tested-lelked karbantartó mozgásórák, masszázsok, önismereti tréningek, alternatív terápiás kezelések, kreatív foglalkozások, spirituális tanfolyamok várnak Téged. Gyere, tedd próbára Atlantisz varázslatos tudását és tapasztald meg, milyen pozitív hatást gyakorol ez a mindennapjaidra! Biztosított számodra a feltöltődés! Bízom benne, hogy elégedetten távozol tőlünk és visszavárhatunk!

Szeretettel és Hálával!

Lados Andi,

az Atlantisz Életmód Központ megálmodója és vezetője 

 

 

Atlantisz legendája

 

Miért éppen Atlantisz nevet választottam?

Atlantisz fénykorában még a SZERETET és az ERŐ egyensúlyban volt. Vagyis tökéletes harmóniában éltek egymással, és ez a harmonikus rezgés tartotta egyensúlyban a Földet is. Hiszem, hogy tehetünk azért, hogy visszatérjen az Aranykori Atlantisz egysége és magas energiája, azáltal, hogy tudatosak vagyunk, figyelünk magunkra, egyéni fejlődésünkre és egymásra.

Atlantisz létezésére nincs fizikai bizonyíték, csak a szívedben érezheted, hogy története igaz. Sokan, akik most spirituális úton járunk, éltünk ott és azóta vágyakozunk az Aranykor után. Felismerheted ezt abból a tisztaság, demokrácia és minden Élő tisztelete utáni sóvárgásból, melyet érzel. Ráébredhetsz a szomorúságodból, amit a Föld jelenlegi állapota és az emberek tudatosság nélküli rombolása miatt érzel. És izzón érezheted akkor, amikor harcolni akarsz a Jóért, a Szépért, a Tisztaságért, az állatokért, a növényekért.

Atlantisz energiája úton van Feléd. Megkaphatod azt a teremtőerőt, amivel úrrá lehetsz a saját életed felett.

Atlantisz történelmét két nagy világkorszakra lehet osztani. Az első volt az Aranykor, az “angyalok” korszaka. A másik korszak, ahol az angyalok és “Isten” már nem játszott szerepet a történelemben.

Az első korszak maga volt az Éden.

Atlantisz fénykorában még a SZERETET és az ERŐ egyensúlyban volt. Vagyis tökéletes harmóniában éltek, és ez a harmonikus rezgés tartotta egyensúlyban a Földet is. Ismerték a gyógyítás ősi technikáit, vagyis többek közt a kristálygyógyítást, a fénnyel való gyógyítást és az energiával történő gyógyítást. Azonban, amikor felborult az egyensúly, az erő és a hatalom kezdett túlsúlyba kerülni, az Istenek parancsára – természeti katasztrófák eszközei által – el kellett pusztulnia Atlantisznak.

Az Atlantisz nevű elsüllyedt kontinens még ma is a világ egyik legnagyobb rejtélye. Majd mindenki hallott már Atlantisz eltűnéséről, de vajon létezett-e egyáltalán? Az Atlanti-óceán, vagy pedig a Földközi-tenger egyik szigete volt? Afrikához, Amerikához vagy Európához tartozott?

Sok teória született erről, és sok helyen keresték nyomait. Soha nem kezdődött volna el a kutatás, ha a görög filozófus, Platón (kb. Kr. e. 427-347) nem meséli el a történetét két dialógusában, a Timaioszban és a Kritiaszban.

Platón görög filozófus leírása Atlantisz tündökléséről és bukásáról közel 2000 könyvet ihletett és megszámlálhatatlan évnyi kutatást ösztönzött.

Kb. 9000 évvel Szolón (Kr. e. kb. 640-559) előtt Atlantisz hatalmas királyság volt, fejlett civilizációval és ideális politikai berendezkedéssel. Amikor mohó és agresszív birodalommá vált, az istenek parancsára elöntötte a tenger… Platón meséje Kritiasztól származik, aki tízéves korában a 90 éves nagyapjától hallotta, akinek szintén a nagyapja mesélte. Az ükapa Szolón elbeszéléséből ismerte a történetet, aki Egyiptomban Szaisz papjaitól hallotta. Bármily furcsa, e titokzatos földrészről leírás maradt ránk Platónnak köszönhetően, aki Szolóntól és a papoktól hallott Atlantiszról. Egy réges régi háborút elbeszélve ismerhetjük meg a szigetet.

„… Akkoriban, a tenger ott még járható volt. Ugyanis a szoros előtt, amelyet Héraklész Oszlopainak neveznek, egy sziget terült el, nagyobb, mint Ázsia és Líbia (Afrika) együttvéve, s erről a szigetről akkoriban még át lehetett kelni más szigetekre, ezekről, pedig a… Atlantisz szigete elmerült a tengerben.” túloldalon fekvő egész világrészre. Ezen az Atlantisz nevű szigeten egy nagy és csodálatra méltó birodalom létezett, mely nemcsak az egész szigeten uralkodott, hanem sok más kisebb szigeten, és azon szárazföld egyes részein is. Hatalma ezen kívül kiterjedt Líbiára, egészen Egyiptomig és Európára Türrhéniáig. Később azonban hatalmas földrengések és vízáradások támadtak, egy szörnyű nap és egy szörnyű éjszaka leforgása alatt…Atlantisz elsüllyedt.

Arany Atlantiszban minden embernek 12 csakrája  és 12 aktív DNS- szála volt. Amikor Atlantisz rezgésszáma csökkent, 5 csakra működése egyszerűen leállt. Ennek következtében inaktívvá vált az a 10 DNS- szál, amely az emberek magasan fejlett spirituális és természetfeletti képességeit tartalmazták. Mostani feladatod az, hogy csakráidat és az egész DNS-potenciálodat újra működésbe hozd.

Emlékezz rendkívüli, kihasználatlan, spirituális és természetfeletti erődre.

A mély ellazulás segítségével tudod a sejtszintű tudásodat újra és újra aktiválni és a visszanyerni a bölcsességet, ami már Atlantiszban a rendelkezésedre állt.

A tanács így szól: Használd ezt a képességedet! Teremts magadnak időt és helyet, hogy teljes nyugalomban lehess, és gondolkodj el azon, ki is vagy valójában. Lazulj el, és hangolódj rá lehetőségeidre!

Atlantisz ereje újra a Tiéd lehet…

 

LightInShadow-21-web 1