Csoportos blokkoldás

 

Mindenkiben vannak blokkok, elfojtások, félelmek, sérülések, fájdalmak, traumák különböző mélységekben, melyeknek szorítása már túl erőssé és nyomasztóvá vált!

Ez a csoportos kezelés egy különleges élmény és megélés minden résztvevő számára, ahol aktívan lehet a feleslegesen cipelt terhektől és blokkoktól megszabadulni.

Az ősi kultúrákban ismerték azokat a módszereket és az azt segítő forrásokat, erőket amik az általános egészségi állapotot segítették fenntartani. Ahhoz, hogy a meggyógyítani kívánt személy olyan állapotba kerüljön, hogy képes legyen azokat a fájdalmakat, elakadásokat elengedni, amiktől felborult az egyensúlya, különböző technikákat alkalmaztak.

Tudták, hogy a zene, a légzés, a törzs ereje, a gyógyító személy képességei mind hozzátesznek a gyógyulási folyamathoz. Ezeket a módszereket idővel elfelejtették az emberek, pedig nagyon is kézenfekvőek és rendkívül hatékonyak a mai napig.

Ez a kezelés egy komplett rendszertisztítás, ahol hatással vagyunk a fizikai, energetikai, érzelmi és mentális részekre egyaránt. Ez egy intenzív megélési és tisztulási lehetőség minden résztvevő számára, ahol mindig azok a blokkok, traumák, elakadások kerülnek elő, amit az egyén ott és akkor el tud engedni, aminek akadályozó hatása van az életére nézve.

A csoport közös energiája óriási erőt ad ahhoz, hogy félelmeidet és határaidat átlépd, és hogy a végén egy csodálatos felszabadultság élménnyel térhess haza.

Az időtartam kb. 2 óra. A csoportos kezelés létszáma maximum 9 fő.

részvételi díj: 5.000.-ft

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel!

Vajay Kitti

Kapcsolódás tréner

Elérhetőségeim:

telefon: +36-20-434-1474

http://www.kapcsolodastrening.hu/

email: kapcsolodastrening@gmail.com

https://www.facebook.com/kapcsolodastrening

ABOUT AUTHOR