Személyes blokkoldás és útmutatás Vajay Kittivel

 

A személyes blokkoldás és útmutatás lényege az, hogy a benned lévő jelenlegi elakadásra, amivel érkezel (akár tudod konkrétan, hogy mi az, akár nem) megoldást találj, miként változtathatsz rajta.

A változásaidhoz a legszükségesebb az, hogy te magad vágyj a változásra. Az elakadásaid, blokkjaid, traumáid, félelmeid, megszokásaid, tanult mintáid, hitrendszereid mind képesek irányítani, befolyásolni az életedet, ezzel megakasztva azt, hogy úgy élj, ahogy az minden szempontból a legjobb számodra.

A felmerülő blokkok lehetnek energetikai, érzelmi, mentális (gondolati) és végső stádiumban fizikai megjelenésűek. Minden fizikai betegségnek van egy mélyebb kiváltó oka, és a megfelelő változás és változtatás következtében saját rendszered visszaállítható eredeti egyensúlyi, egészségi állapotába.

Az egészséges, harmonikus, egyensúlyi állapot nem bizonyos emberek kiváltsága, hanem mindenkinek természetes adottsága.

Ezen a kezelésen ezt a természetes jól(l)éti, egyensúlyi állapotot tapasztalhatod meg.

Senkit sem kívánok hitegetni azzal, hogy egy kezelés elegendő ahhoz a változáshoz, amivel érkezik, ahogy azzal sem, hogy x alkalom szükséges ehhez.

Mindenki más és más tapasztalatokkal, elakadásokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a folyamatot. Mindig mindenki azt kapja, amit be tud éppen ott és akkor fogadni. Ezért minden résztvevő részéről az együttműködés, a nyitottság és a változásra való vágy ami szükséges saját folyamatának hatékonyságához.

Ez a kezelés egy intenzív segítség és tisztulási lehetőség azok számára, akik nem látják a saját megoldásukat, akik szeretnének a jelenlegi helyzetükből, állapotukból, betegségükből kilépni.

Olyan emberként mehetsz haza, aki egy olyan élménnyel, tisztulással, felismerésekkel és útmutatásokkal gazdagodott, amelyek segítségével leteheti azokat a terheket, amelyeket mindaddig feleslegesen cipelt.

Teljesen mindegy, hogy milyen blokkal, félelemmel, traumával, elakadással, betegséggel érkezel, ahogy az is teljesen mindegy, hogy ezek honnan erednek, hiszen az egészséges létállapot mindenki számára elérhető.

Semmilyen jártasság vagy előképzettség nem szükséges, ezen a kezelésen bárki részt vehet kortól és nemtől függetlenül.

Részvétel: 10.000.- Ft / alkalom

Időtartam: kb. másfél óra

 

Előzetes időpont egyeztetés és bővebb információ:

email: kapcsolodastrening@gmail.com

telefon: 06 20 434 14 74

Szeretettel látlak egy személyes és intenzív élményre!

Vajay Kitti

kapcsolódás tréner

http://atlantiszeletmodkozpont.com/vajay-kitti-2/

http://www.kapcsolodastrening.hu/

ABOUT AUTHOR