Előadás a sorslevelekről/pálmalevekről Lukács Zoltán Gáborral

Helyszín: Atlantisz Életmód Központ, Gödöllő, Köztársaság út 69/a
Időpont: 2015. december 4. 18:30
Belépő: 1.500.- Ft
Kapcsolat: info@sorslevelek.hu +36 70 598 0751

India bölcsei hosszú évezredek során az élet számos összefüggésébe kaptak betekintést. A sorsok rendszerét, az életutakparajumpers Kodiak Long Parka szövevényeit megértve milliónyi ősi iratot, sorslevelet hagytak ránk. Ezekben a sorsunk mintázatai, az életünk főbb csomópontjai szerepelnek.
A pálmalevelekből Jacket Canada Goose Jacket Cyber Monday Sales megismerhetjük az életünk lefolyását, a jövőnk főbb irányvonalait és eseményeit. Mindezt a felolvasástól az életünk végéig, 2-5 éves periódusokra bontva. Megtudhatjuk, hogy merre van az előre, mire számítsunk.
Néhány jellemző kérdés: pálmalevél
– Mikor találom meg a párom?
– Lesznek-e gyerekeim?
– Milyen élet vár rám?
– Mi az életem célja?
– Milyen lesz az egészségem?
– Meddig tart az életfeladatom?
– Milyen anyagi helyzet vár rám?
– Mi a feladatom a spiritualitásban?
– Mik az életem fő csomópontjai, történései?

Öt éve kutatom a sorslevelek rendszerét, kapcsolatban parajumpers Kvinder Mysticállok a felolvasó szent Canada Goose Cyber Monday emberekkel, több száz embert segítettünk már hozzá az életük történetéhez. Előadásaimon a feltárt összefüggéseket, a rendszer működését, spirituális és materiális hátterét mutatom be.
További részletek és jelentkezés felolvasásra: www.sorslevelek.hu

Eseményhez csatlakozás a facebookon: https://www.facebook.com/events/1671988103043631/

Ha az előadás napján elindítod a kerestetésedet, a belépőjegyet kedvezménykuponként használhatod fel. A felolvasásokat Budapesten, illetve Székesfehérváron tartjuk.

Hol találod meg az előadás helyszínét?
Gödöllő, Köztársaság út 69/a
Ha bejössz a kapun, a családi ház mögött találod az Atlantiszt. Az épület jobb oldalán, a tető alatt kell végig jönnöd és a végén bal oldalt lesz egy ferde feljárat. Ott találod meg a Kreatív szobát, ahol az előadás lesz.

Parkolás: mivel csak 2 autó fér el a ház előtt a 2 kapu között, ezért kérlek, ha az már foglalt, használd a Spar parkolót vagy a szemben levő Bári Balog Á. u. elejét. Kérlek a szomszédok elé (az ő kérésükre) és az út szélére ne parkolj, mert a nagy forgalom végett veszélyes.

Szeretettel várlak Benneteket ezen a szép estén!
Lukács Zoltán Gábor

ABOUT AUTHOR