Vörös Sátor – Női Kör

Avagy hogyan találjunk vissza Istennői minőségeinkhez

Andi vagyok.

Pujaarinnak, vagyis Tantra Papnőnek képződöm. Mesterem, PadmaShri Shakti segíti az utam, fogja a kezem és tanít, hogyan éljem Női-Istennői minőségeimet, hogyan fejlődjek ezen az úton és hogyan adjam át tudásom, tapasztalásom Neked, Nő társamnak, Nővéremnek, hogy Te is láthasd, érezhesd, és tapasztalhasd, milyen csodás dolog Nőnek lenni.

Látom, hogy napjainkban, ahol annyi elvárásnak kell megfelelnünk, sokszor magunkra vállalva a Férfias feladatokat is, határozottá és keménnyé válunk. Így sokkal nagyobb feladat női minőségeink tudatosítása. Nagy szüksége van a Nőknek a segítségre, támogatásra, ezért hoztam létre ezt a közösséget.

A Vörös Sátor szellemisége és hagyományai, több ezer évre nyúlnak vissza és sokunk számára nem ismeretlen fogalom. Szerte a világban, egyre több ilyen közösség alakul, felismerve ennek a fontosságát.

 

“Nevezd aminek akarod: istennőklubnak, női csoportnak, hölgyek összejövetelének, erőkülönítménynek, lánybandának – nem számít.

Csak az számít, hogy nők vannak körülötted, akik kiállnak érted. Nők, akik visszaigazolják, hogy milyen sokat jelentesz, és milyen sok mindent megoszthatsz velük. Nincs nagyszerűbb spirituális módja lelked feltárásának, mint egy csapat nő társasága, akik hisznek benned.

Túl sokáig éltünk elkülönülve önmagunktól. Mindannyian hihetetlen távolságra kerültünk a saját lelkünktől. Emellett azt a kollektív fájdalmat is el kellett szenvednünk, hogy nem bízunk egymásban, hogy úgy érezzük, kölcsönösen lesajnáljuk egymást.

Mind mások vagyunk, de az összehasonlítgatás szörnyűséges időpocsékolás.

A végén, amikor nőként szívszorítóan nyíltan és nyers őszinteséggel elmondjuk egymásnak az igazságunkat, úgysem számít már semmiféle különbség. Ha elmondod nekem a történeted:

– hogy szeretetre vágysz,

-hogy fásult és magányos vagy,

-hogy elveszítetted a gyermekedet,

-hogy bántottak,

-hogy álmodozol,

-hogy éjszakánként sírva tűnődsz,

-hogy hová lett, hol bujkál az a bátor kislány,

-hogy tudod, hogy máshogyan is lehet élni,

-hogy tudod, hogy több minden vagy,

a lelkem indát hajt feléd, és a te szabadságodra még az enyémnél is jobban vágyom majd.

Nem számít, hogy milyen rövid ideje ismerlek vagy találkoztam veled. Ha spirituálisan lemezteleníted magad, és megmutatod valódi önmagad, én azt kívánom neked, hogy minden boldogság találjon meg utadon. Nem vagyok én ezzel egyedi vagy kivételes, ez benne van minden nőben, akit valaha ismertem.

Az az igazság, hogy szeretni és támogatni akarjuk egymást, és nem számít, ki miben más.

Szívünk mélyén jól tudjuk, ugyanabban a szent csapatban játszunk, és per pillanat az a dolgunk, hogy úgy szeressük egymást, hogy kinőjön tőle a szárnyunk.

(Meggan Watterson)

Hidd el, hogy egy csoda vagy! Nőnek lenni igazi kiváltság!

A Vörös Sátor című film megtekintése

2018. május 29-én, kedden, 18:00-kor

A Vörös Sátor című csodálatos filmet nézzük meg együtt!

A Vörös Sátor megnyílik

Első találkozásunk: 2018. május 3-án, szerdán, 18:30-kor

Témánk: Női Mi-Nő-s-Ég-eink a párkapcsolatban

Várlak Szeretettel az Atlantisz Életmód Központ Nyílt napján is, 2018. május 13-án, a Vörös Sátorban!

Témáink

Női minőségeink