Gerincjóga Hegyi Adriennel

Hegyi Adrienn vagyok, gyógytornász, jógaoktató.

A jógával 16 éves koromban ismerkedtem meg. Akkoriban a nem túl ízületkímélő sportokat részesítettem előnyben, a jógát csupán a saját magam rehabilitációjára használtam, és csak amikor szükségét éreztem. Súlyos derékfájás, gerincsérv és jó pár év kellett ahhoz, hogy megérjen bennem az a döntés, hogy ne csak ritkán, egyedül, otthon, korrekció nélkül végezzem a gyakorlatokat, hanem jógaórán, képzett oktató vezetésével sajátítsam el a jóga alapjait.

Tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán, gyógytornász szakon folytattam, miközben utam egy olyan mesterhez vezetett, aki hitelesen éli és tanítja is a jóga alapjait, filozófiáját és életmódját. Neki köszönhetően ismertem meg mélyrehatóbban és köteleződtem el végleg a jóga iránt. Pár évnyi gyakorlás után 2015-ben végeztem el az oktatói képzést a Nitayoga Központ szervezésében, ahol nemzetközileg YAI (Yoga Alliance International) által elismert, Hatha oktatói diplomát szereztem.

A mai, modern világunkban az embereknek egyidejűleg van szüksége a lecsendesülésre, az önmagukkal való törődésre, a pihenésre és a tudatos mozgásra. Gyógytornászként és „derékfájósként”, saját tapasztalatból tudom, hogy a rendszeres, precízen kivitelezett ászanagyakorlás nem csak preventív, hanem gyógyító erejű. Emiatt bátorítok minden testileg és szellemileg épülni vágyót, hogy tegyen magáért!

Jógára fel!

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt az Atlantisz Életmódközpontban,

csütörtökönként  18:30-20:00-ig tartandó Gerincjóga órámra. Hegyi Adri

Elérhetőségeim: 06-20-280-8778

email: luchwer@gmail.com

Namaste!

Adri

ABOUT AUTHOR