Hangfürdő Takó Csillával

rezgésterápia az energiagyógyászat egy fajtája. A hangrezgés-terápiát a komplementer medicinák közé sorolják. Ez egy holisztikus szemléletű, alternatív gyógymód. Úgy is mondhatnánk szelíd gyógymód, egy szelíd megoldás a test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítására, behangolására, blokkok oldására, gyógyulási folyamatok beindítására.

Gyógyászati szempontból azok a hangok, akkordok és harmóniák, amelyeknekünk megfelelően rezegnek, pozitív hatással vannak egész lényünkre, fizikai és energiatestünkre, csakráinkra. Köztudott, hogy minden csakra kapcsolódik egy hanghoz. Bizonyos eszközök felhasználhatók az egész csakrarendszer energetizálására és újra egyensúlyozására; a gong, a hangtálak és más intuitív hangszerek különösen erőteljes gyógyító eszközök.

Célom:
********
Az egyéni és csoportos hangfürdők alkalmával olyan lehetőséget, olyan atmoszférát teremteni az emberek számára, ahol megszabadulhatnak a napi stressztől, negatív blokkoktól, ahol megpihenhetnek és újra harmóniába kerülhetnek önmagukkal. Megtapasztalhatják és átélhetik a belső béke, és szeretet állapotát. Ahol testük-lelkük és szellemük is egyszerre gyógyulhat és szabadulhat meg terheitől, ahol szó szerint áthangolódhat minden egyes sejtjük.

A gongok, hangtálak és egyéb intuitív hangszerek célzott felhasználása a mindennapokban egy fantasztikus lehetőség az egészség megőrzésére és visszaállítására egyaránt. Javaslom mindenkinek feltétlen szerezzen róla saját tapasztalatot.

Kényelmes fekvő, vagy ülő helyzetben elhelyezkedve semmi mást nem kell tenni, mint beengedni a hangok varázslatos rezgését, és megtapasztalni, ahogy azok nyugtatnak, gyógyítanak, feltöltenek, regenerálnak.

Érdemes a hangfürdőre valamilyen fókusszal érkezni, amely lehet akár valaminek/valakinek az elengedése, valamitől való megtisztulás, vagy vágyak, tervek elérése. A hangfürdő során teljes szabadságot kapsz, le lehet feküdni, lehet aludni, felülni és meditálni, attól függően, hogy éppen mi az, ami számodra a lehető legkényelmesebb és legkellemesebb.

A hangfürdő 8 éves kortól gyermekek is látogathatják szülői felügyelettel.

Részvétel a Nyílt napon INGYENES!

A férőhely korlátozott így a jelentkezéseket kérjük e-mailen szelidmegoldasok@gmail.com vagy a +36-30/750-9035-ös telefonon tegyétek meg.

Várok minden kedves érdeklődőt szeretettel!

Takó Csilla

ABOUT AUTHOR