Lados Andi

Fantasztikus érzés, hogy ezt mondhatom: Boldog vagyok, mert szenvedélyesen szeretem, amit csinálok!

És tényleg! Végre megtaláltam azt a hivatást, amiért érdemes minden reggel felkelni, amit örömmel végzek és ami folyamatosan lendületben tart.

Amikor megszületett bennem az érzés, hogy szeretnék egy életmód központot létrehozni, még nem tudtam pontosan milyen tevékenységek lesznek itt.  Csak azt tudtam biztosan, hogy fontos számomra az, hogy aki ellátogat ide, az a testi-lelki-szellemi fejlődéséhez szükséges táplálékot megkaphassa és színvonalas szolgáltatásokban legyen része. Kérlek, nézz körül az oldalon, és fordulj bátran az Atlantiszban tevékenykedő segítőkhöz! 

A kreatív tanfolyamok között találhatsz selyem és mandalafestő foglalkozást, melyet általam tanulhatsz meg.

A selyemfestéssel 2012-ben ismerkedtem meg Bozó Edit Liza tanfolyamán. Azonnal elbűvölt a  selyem lágysága, ahogyan szabadon áramlik a festék az anyagon…csodálatos!

Mandalafestéssel régebben is foglalkoztam, de csak rajzoltam és üvegre festettem. Aki kipróbálta már, tudja, milyen fantasztikus érzés mandalatervezés, rajzolás és festés által kikapcsolódni. Ez egy meditatív állapot, mellyel visszatérsz a saját középpontodba, összekapcsolódsz az univerzummal és energiával töltődsz fel.

dscf8183

Mióta kipróbáltam selyemre festeni, azóta csakis ezzel a finom anyaggal dolgozom. Először csak a magam kedvére, majd ajándékba a családomnak, barátoknak, ma pedig már rendelésre is készítek személyre szóló képeket, mandalákat. A selyemfestés technikáit megtanulhatod nálam az Atlantiszban tanfolyami napokon.

Hegedűs Gyöngyvér hennafestő művész, Atlantiszban tartott tanfolyamán, megtanultam a hennafestés művészetét. Nagyon szeretem csinálni. Alkalmakra (esküvő, szalagavató, szülinap…), kismamáknak pocakra, vagy csak úgy, mert tetszik és megérdemled 🙂 7-10 napig látható a bőrödön. Ha kedvet kaptál egy gyönyörűséges hennára, nézz körül a weboldalamon és keress meg bátran!

https://hennandy.wixsite.com/hennandy

13263961_584004165094919_3594636739232171635_n

2014-ben sikerült megvalósítanom még egy álmom. Szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla lettem.

Békés Emőke dúlaképző kurzusán tanulhattam és válhattam dúlává. Az egyik legcsodásabb dolog a világon, amikor szülővé válunk és Életet adunk. Miben tudok én mint dúla segíteni? A várandósság alatti beszélgetésekkel felkészülni a szülésre, születésre és szülővé válásra. Szülés idején és gyermekágyban, lelki, érzelmi és fizikai támaszt és biztonságérzetet adni Anyának és Apának.

2017-ben, elindultam a Tantra PapNővé válás útján, melyen Padmashri Shakti Mesterem kísér. Csodálatos elköteleződés ez az út. Vágyam, felébreszteni a Nőket és a Férfiakat, hogy újra rátalálhassanak nemük szerinti MiNőSégeikre!

Ha bármelyik területen úgy érzed, hogy az én támogató személyemre van szükséged, keress meg bátran!

Várlak szeretettel az Atlantiszban!

Lados Andi

Vissza