Lélekterápia virágenergiával

A Dr. Bach által megalkotott virágterápiás módszer a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme: teljes emberképpel dolgozik, a valódi okokat keresi és kezeli, a tünet helyett az emberre koncentrál.

A Bach-virágterápiának nincsenek mellékhatásai, a természet adta anyagokkal és erőkkel dolgozik. A virágeszencia kiválasztása közös munkánk eredménye, mindegyik korosztálynak ajánlom napi használatra.

 

Dr. Edward Bach angol orvos az 1930-as években dolgozta ki a virágterápiát, amely azóta világszerte elismerté és elterjedté vált.

A Bach-virágterápia a lelki egészség megteremtését szolgálja. Rendszerében 38 virágeszencia található, ezek mindegyike egy adott lelkiállapothoz kapcsolódik. Az eszenciák vadon élő fák, bokrok, mezei virágok virágaiból készülnek, csepp formájában használjuk őket.

A virágeszenciákról itt tudsz részletesen olvasni: viragterapia.hu

A Bach-virágterápia arra szolgál, hogy megtanuljuk konstruktívan kezelni aktuális negatív lelkiállapotunkat és ismét kapcsolatot találjunk lelki öngyógyító erőinkhez. Célkitűzése a lelki harmónia megteremtése, a személyiség kibontakozása és stabilizálódása.

Közel 10 éves tapasztalatom bizonyítja, hogy nagy segítséget nyújthat bizonytalanság, magányosság, félelmek megélésekor, ill. párkapcsolati krízisekben és gyereknevelési problémákban is kiváló eredményeket tapasztalok.

A virágkoncentrátumok a testi betegségek megelőzésére és a szakszerű orvosi vagy pszichológiai kezelés kiegészítésére szolgálnak, de nem helyettesítik azokat. Ennek tudatában szükség esetén szoros együttműködésben dolgozom klinikai szakpszichológus kollégáimmal.

Amikor úgy érzed, segíthetek, fordulj hozzám bizalommal!

Faluközi Éva

Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, mediátor és természetgyógyász

http://atlantiszeletmodkozpont.com/falukozi-eva-2/

Elérhetőségeim: +36-20-3495764

eva.falukozi@gmail.com

http://falukozieva.hu/

ABOUT AUTHOR