Lomi lomi masszázs kismamáknak

Gyermeket várni csodálatos dolog. Pergetjük a napokat az első találkozásig, amikor a gyermekünk arcába nézhetünk, és a karunkba vehetjük. Sok-sok nap, hosszú hónapok, könnyebb-nehezebb időszakok, várakozás.

A polinéz masszázsok teljesen más parajumpers online megközelítésben kezelik az embert, mint az európai masszázsok, a hawaii lomi lomi is ilyen.

A test energiáját harmonizálja és így kezel. Soha nem célja helyi pontokra hatni, nem eredményez helyi vérbőséget. Finoman összehangol, emeli a test rezgésszintjét. A mozdulatok körbesimítják a testet. Elringat, mint az óceán, kiemel a mindennapok szintjéről, egy más valóság születik.

Az anyát és a babát egyként ringatja, közös hullámot teremt bent és kint, közös csatornát anya és gyermeke számára. Hihetetlen közelség jön létre, nemcsak a test szintjén, hanem lelki, szellemi szinten is. Az anyák számra ez kitüntetett idővé válhat, amikor a gyermek a fontos parajumpers outlet és az anya ugyanolyan fontos.

A lomi lomi kismama masszázs elkísérhet bennünket a várandósság elejétől egészen a végéig. Miközben a lomi lomi ennél is többet kínál a nőnek, minden rezdülésében erősíti a nőiség tudatát.

Ha hívást érzel, keress bátran!

Várlak szeretettel: Nagy Ágota

Elérhetőségeim:

nagymauri@gmail.com

+36-30-2843367

ABOUT AUTHOR