Lomi lomi masszázs Nagy Ágotától

Lomi Lomi, ami dörzsölést, masszírozást jelent

A hawaiiak kincse, tudása az életről. Kezdetekben csak beavatottak masszíroztak, szent helyeken, oltárokon, szertartások alkalmával. A múlt század végén vált elérhetővé kívülállók számára a lomi lomi masszázs, csakúgy, mint a Huna filozófia és a Hula tánc is.

A lomi lomi masszázs ma is egy szertartás. Olajos masszázs, amelyet az alkarok végeznek, mint egy a víz hullámai mosnák le a test minden egyes részét kivéve az intim területeket, amelyet végig törölköző takar. Körberajzolják a testet néha párhuzamos mozdulatokkal néha felváltva, mint az óceán hullámai. A víz energiája testesül meg benne, lehet szelíd, lágy és erős, kemény attól függően mire van szükség. A hawaii zene kapcsolatot teremt, csatornát nyit a hawaii tudás felé, csakúgy, mint a meghatározott tánclépések, a chantak azaz imák vagy akár énekek.

Lomi-Lomi-masszázs

Fizikai szinten teljes értékű masszázs, átdolgozza, átmozgatja a test minden porcikáját. Lelki szinten oldhatja az érzelmi blokkokat, segíthet régi traumás emlékek feldolgozásában. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és segít megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel.

A lomi lomi számomra az önzetlen szeretet kezdete. Amikor megtanultam, megremegett a világom. Átjáró az életemben, egy új megértés és elköteleződés, egy szerelem kezdete.

A fektetett nyolcas végtelensége, az önátadás, a megengedés, a felelősségvállalás és az elfogadás.  Ahol a masszőr a navigátor, megteremti a lehetőséget, elkísér, de mindig a vendég az, aki gyógyítja magát.Nagy Ágota1

Az Aloha szellemiség része.

Aloha a hawaii-i nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!

A masszázs díja: 8.000.-ft

Várlak nagy szeretettel:

Nagy Ágota 

Elérhetőségeim:

nagymauri@gmail.com

+36-30-2843367

ABOUT AUTHOR