Ma-uri masszázs

2007-ben láttam egy masszázs bemutatót, elvarázsolt. Megtanultam és az életem része lett. Sokan kérdezik:

Mi a Ma-uri masszázs?

Egy ősi tudás modern kifejeződése. Megalapítója Hemi és Katja Fox, akik jelenleg is tanítják és formálják a masszázst, vezetik a Ma-uri Intézetet. Ez egy élő tudás, amelyik folyamatosan változik, áramlik, ahogy a folyó keresi és találja meg az útját.

A polinéz szigetvilágból származó parajumpers Gobi testmasszázs, amely meleg olajjal, a szakrális táncok áramlásával, erejével, a polinéz zene által a polinéz gyökerekkel összekapcsolódva az alkarunkkal masszírozzuk végig a testet, mintegy a víz hullámai mosnák le rólunk a terheinket. Mindemellett nem erőtlen, ez egy teljes értékű fizikai masszázs is, továbbá…

Mágia. Megrendíti a testet és a lelket is. Minden percben azt nyújtja, amire készek vagyunk.

Mi számomra a Ma-uri masszázs?

Nekem minden masszázs egy csoda akár adom, akár kapom. Részekre szed és összerak, átlényegít. Minden alkalommal bölcsebb parajumpers Kodiak leszek tőle, emlékezem a gyökerekre, rálátok a pillanatra, találkozom önmagammal, a csúnyaságaimmal és a szépségeimmel. Megrázza a világomat, megerősít, rávilágít mit is kell, illetve kellene tennem. Az önmagam megismerésében segít, legyen az örömteli vagy szomorú, fájó. Beszél hozzám, kimondom a kérdéseimet és választ kapok, tanít engem.

Ha pár szóban kellene megfogalmaznom: Jobbá leszek általa. mauri Ágo

Ki is vágyhatna többre ennél?

Nagy Ágota

Ma-uri masszőr

Tel: +36-30-284-3367

ABOUT AUTHOR