Metamorf masszázs tanfolyam

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.

Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A görög eredetű „metamorfózis” szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.

A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.
Kedvezően hat többek között:

– cukorbetegségre

– allergiára

– asztmára

– migrénre

– depresszióra

– pánikbetegségre

– szívritmus zavarra

– vérnyomás problémákra

– izzadásra

– körömrágásra

– szájszagra

Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek a vese, máj, epe és emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

A tanfolyam díja: 12.000,- Ft, mely tartalmazza a kézikönyvet és a masszázshoz használt zenei CD-t is.

Várlak szeretettel:

Szalai Réka

http://atlantiszeletmodkozpont.com/pinter-szalai-reka/

Elérhetőségeim: +36-30-914-6764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

ABOUT AUTHOR