Munay-Ki

Mi az a Munay-Ki?

A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amely az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származik. A Munay-Ki a Peruban és környékén beszélt őshonos quechua (kecsua) nyelven azt jelenti: szeretlek. A Munay-Ki kilenc rítusa a szeretetbe való beavatás és a dél-amerikai próféciák szerint a kulcs az evolúció következő lépcsőjéhez.

Itt az ideje, hogy túllépjünk az állandó aggódáson, félelmeken és végre azt a nagyszerű életet éljük, amire születtünk. Erre hívlak Téged és erre hív a Munay-Ki is!

Ez a leírás a mai gondolkodásunkkal nehezen felfogható és a kilenc rítus bölcsessége, az ősi idők sámánjainak dél-amerikai beavatási szertartása európai „aggyal” kevéssé érthető. Mégis, amikor megtapasztaljuk a gyógyítók láncolatának erejét, a beavatás akaratlanul is magával ragad és nem tudjuk kivonni magunkat a hatása alól. Persze, nem is akarjuk, mivel a kilenc rítus azonnal érezhető pozitív változást idéz elő bennünk és körülöttünk. Különleges, megmagyarázhatatlan és felemelő élmény, amelyet inkább érzünk, mint értünk, de így is „kézzel fogható” javulást hoz az életünkben.

A személyes tapasztalatom az, hogy nem kell megértenünk, elég a lelkünkkel felfognunk a Munay-Ki beavatás csodáját. Ahogy nem mindegyikünk érti a villamos energia működését sem, mégis bármelyikünk megnyomja a megfelelő villanykapcsolót, ugyanúgy fényt árasztja el a helységet. Mindegy, hogy milyen kultúrából, milyen „előélettel” jössz, milyen spirituális ismeretekkel rendelkezel, a Munay-Ki kilenc rítusa érezhető változásokat indít el benned.

Talán az is a Munay-Ki egyik rendkívüli tulajdonsága, hogy az elménk képtelen megérteni, ezért nem is tiltakozik a változás ellen, így az egónk nem áll ellen és egyszer csak megadja magát az ősi tudásnak.

A mai társadalomban leginkább azt tanuljuk meg, hogy féljünk. Féljünk a kudarctól, féljünk a változástól, féljünk egymástól, féljünk a szeretettől, féljünk önmagunktól, féljünk az élettől. A Munay-Ki beavatása elindít a „Homo Louminus”-sá, azaz Fényemberré válás útján, akinek egyik legfőbb tulajdonsága a félelem nélküliség. Egyben Földőrzővé válsz, vagyis szeretettel tudsz viszonyulni a világhoz, gondoskodást vállalsz más teremtményekért és valóban megérzed, hogy mind egyek vagyunk.

Itt az ideje, hogy túllépjünk az állandó aggódáson, félelmeken és végre azt a nagyszerű életet éljük, amire születtünk. Erre hívlak Téged és erre hív a Munay-Ki is!

Munay-Ki – Beavatás vagy tanfolyam?

A 2 nap alatt megtanulod átadni a rítusokat, a gyakorlatok és meditációk segítséget nyújtanak a rítusok erejének aktiválásában, ezért a kilenc rítusból álló beavatás egyben tanfolyam is. A meditációk és gyakorlatok segítik a rítusok és az ősi bölcsesség megértését, befogadását, megélését.

Már maga a beavatás is komoly és mélyre ható változásokat indít el benned és a világodban, a gyakorlatok pedig felerősítik ezt a változást és felgyorsítják az életedben bekövetkező pozitív hatásokat.

A beavatást egy Pi-kővel kapod, amely a Te saját Pi-köved lesz. Ez a kő az ázsiai hagyományokban a teljesség, a menny, a karma szimbóluma. Fénylő energiatestünket, a dolgok egységét, élet és halál körforgását, a kundalini energiát jeleníti meg. A rítusok egyesével is tovább adhatók, de saját Pi-követ az kap, aki mind a kilenc rítusba beavatást nyer.

A tanfolyam időpontját mindig frissítjük!

Pintér-Szalai Réka

http://atlantiszeletmodkozpont.com/pinter-szalai-reka/

Elérhetőségeim: +36-30-9146764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

https://www.facebook.com/reikirekaonline