Nagy Ágota

Nagy Ágota

Elérhetőségeim:

nagymauri@gmail.com

+36-30-284-3367

Hula tánc, Lomi lomi és mauri masszázs

Lomi lomi masszőr

MA-URI masszőr

Hula táncos

Mondják, hogy a gyerekek spirituális tanítók, és én élem ezt. Számomra minden akkor kezdődött el, amikor 2004-ben a fiam Álmos megszületett.  Akkor kezdtem el gyógymasszőrnek tanulni, minden akadályt vettem és az iskola után gyakoroltam is a megszerzett tudást. Azonban ez nem tett igazán boldoggá, valami nagyon fontos hiányzott.

2007-ben meghívást kaptam egy MA-URI masszázs bemutatóra. Úgy jöttem el, mint akit varázslat ért és akkor kinyílt a világ. Hosszú hónapokon keresztül jártam itthon az I. modult, mialatt a testtel foglalkoztunk. Lépésről-lépésre, hogy a képzések közötti időkben a tudás sejtjeink legmélyére is eljusson, belénk égjen és azért, hogy táncoljuk a táncokat, ami felemel és átprogramoz. A MA-URI táncos masszázs.

2008-ban megérkezett Magyarországra a hula, Kumu Raylene Ha’alelea Kawaiae’a és Hope Keawe hawaiiról töltött itt egy hétvégét és a szívünkbe ültette és elindította a hula táncot.

2009-ben léptem Új-Zélandra, arra a földre ahonnan a MA-URI származik. Egy hónapot töltöttem a hegyekben, a maorik között, a törzs tagjaként. Minden nap masszíroztam és masszírozva voltam és eljutottam lelkem olyan mélységeihez, ami itt Európában, ahol mindent értelemmel akarunk megérteni éveket vett volna igénybe. Ez volt a II. modul, az érzelmi tréning.

2012-ben újra utaztam Új-Zélandra egy hónapra, vissza a maorik közé és vittem magammal a fiam is. Mindkettőnk számára embert próbáló út volt. Ez volt a III. modul, a spirituális tréning.

2015 hozta meg számomra a lomi lomi masszázst. Úgy éreztem segítségre van szükségem, ami tovább visz. Számomra a lomi lomi átjárót jelent. Amikor massszírozok nem vagyok én és nem vagy Te. Ember vagy az ember mindenhatóságában, a szentség van jelen és a masszázs létrejön. Minden alkalommal más, a zene elindítja, körbelengi, de a test rajzolja meg. Kevés a szó rá, befogni a végtelent, megmutatni a lágyságban az erőt, elmondani a gyengéd vizet vagy a szilaj hullámot a bőrön. Ez mind-mind az és még sokkal több.

Közel tíz éve foglalkozok masszázzsal és tánccal.  Mindig itt izzik bennem és egyre jobban vágyom rá, hogy megosszam, szolgáljak vele és általa.

Kia Ora – Mahalo – Aloha

Várlak szeretettel:

Nagy Ágota

Vissza