Szalai Réka

szalai-reka

Elérhetőségeim:

+36-30-914-6764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

https://www.facebook.com/reikirekaonline

 

Reiki mester és tanár, Tarot tanácsadó és sorselemző, Munay-Ki átadó, Arolo Tifar és tanár, Aktív szellemgyógyászat tanár, energiagyógyász, metamorf masszőr

 

A Halak jegyében születtem, Halak Ascendenssel.

Ezotériával és spiritualitással az egyetem elvégése után, több mint 10 éve kezdtem foglalkozni.

Közgazdaságtanból szereztem diplomát, de a tanulmányaim alatt egyre nagyobb késztetést éreztem arra, hogy megismerjem önmagamat és választ kapjak az engem foglalkoztató kérdésekre önmagamról, az Életről, Istenről. Ekkor találkoztam a spiritualitás témájával először üzleti sikerkönyveken, majd egy új és nagyon fontos baráton keresztül.

Az egyetem elvégése után közgazdászként kezdtem dolgozni, közben elvégeztem egy üzleti vezetőképzőt (MBA), de a másoddiplomám megszerzése után is folyamatosan “hiányzott” valami az életemből. Az önképzést mindig fontosnak tartottam és kerestem ennek lehetőségét. Amikor készen álltam rá, mindig megjelentek a Tanítók, akik segítettek és vezettek az utamon.

Sokat gondolkodtam azon, hogy jön össze a közgazdaságtan és a spiritualitás… Rájöttem, hogy számomra nagyon fontos, hogy a spirituális tudást a mai modern életünkben is alkalmazni tudjuk és hogy abban tudjunk segíteni másoknak is, hogy a test-lélek-szellem egyensúlyát megtalálják, az univerzum törvényeit, a spirituális bölcsességet ebben a földi életben tudják alkalmazni és önfejlődés és/vagy gyógyulás által ezt az életet a lehető legjobbá tudják tenni önmaguk és a szeretteik számára. Ez azt jelenti, hogy a múltból építkezve, de az “itt és most”-ban kell élnünk és a szellemi tudást a fizikai létben alkalmaznunk, két lábon a földön állva és az ég felé fordulva. Hiszem, hogy a spirituális és az anyagi világban egyaránt lehetünk sikeresek és boldogok és ez feladatunk is.

Rövid ideig éltem Angliában és Írországban, de a szívem mindig haza húzott és azt súgta, itt a helyem.

Egy ideig az utamat kerestem és bővítettem a tudásomat önismereti céllal, majd egyre fontosabbnak éreztem, hogy másoknak is segíteni tudjak, először a családomnak, a barátaimnak és most már mindazoknak, akik megtalálnak és hozzám fordulnak.

Szeretettel várlak tanfolyamaimon vagy egyéni kezelésre, ha megtisztelsz a bizalmaddal!

Namaste! Réka

Vissza