Polgár Ágnes Aneila

Polgár Ágnes2

Telefon: +36-20-5460-222

www.abowen.hu

 

EFT, Theta Healing és Bowen alkalmazó

“Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor)

A 90-es évek eleje óta foglalkoztat a természetes gyógyulás mikéntje. Mindig is éreztem, hogy a “lélek nyelve a betegség”, s így keresni-kutatni kezdtem a gyógyulás természetes lehetőségeit.

Sokat képeztem magam önismereti, relaxációs és konfliktus oldó technikákban. Elsajátítottam és folyamatosan gyakorlom az EFT-t (Érzelmi Felszabadítási Technika), abból is ma már a Faster EFT-t valamint a Theta Healing technikát, mint csodálatos lelki, oldó gyakorlatotokat, s lelkesen tanítom, hogy a világ rezgéselven működik, s ha bennem béke van, a világomban is az van.

Megismerkedtem az újmedicina (GNM) alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. Tudom, hogy a lélek-agy-szerv hármasságában a lélek, a szív érzelme a kulcs.

A harmónia az Univerzum alaprezgése, amelynek tartós megélésére, fenntartására vágyik testünk, lelkünk. A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Elsődlegesen a lelkünk a változás kulcsa, s tudatossággal képesek vagyunk egyre feljebb jutni a Lélek Létrán, s a gyül-ölet-ből a szer-etet-be érkezni, a fél-elem-ből a szer-elem-be.

Örömmel és hálával tölt el, hogy betegségeimből lelki irányváltással mindig kigyógyultam, gyermekeim is már ebben a szemléletben nőttek fel. 2009 óta lelkesen ültetem ezeket a magokat, Lélek Létra előadásokat és tanfolyamokat tartok, hogy minél több emberhez eljuttassam ezt a tudást. Hiszem, hogy a megvilágosodás nem egy pillanat műve, hanem az út maga, s ez egy olyan út, amely tudatossággal van kirakva, s napról-napra közelebb visz a teljességhez, a harmóniához: az egész-séghez.

Az elmúlt néhány évben szenvedélyemmé vált a BOWEN technika, amely szintén a harmóniához segít hozzá minket. A kötőszövet maga a létra, amely mint információs háló összeköti testi síkon a szerveket, szöveteket az aggyal. Egy lehetséges kulcs a Lélek Létrán való feljutáshoz. Szavak nélkül oldja a feszültségeket, beindítja az öngyógyító folyamatokat, kötőszöveti blokkoldó, lazító, gyengéd érintésekkel és fogásokkal harmonizáló módszer. Leggyakoribb mellékhatása a megtapasztaláson alapuló hit: a testünk egy csoda, amely tényleg képes az öngyógyulásra.

Vissza