Reiki I-II és Mesteri tanfolyam

Reiki:

A világon ma is teljesen egyedülálló reiki gyógyítás már számtalan esetben bebizonyította, hogy rendkívül hatékonyan alkalmazható a test, a lélek és a szellem harmóniájának helyreállítása érdekében. Tudni kell, hogy ezek egyike sem választható el a másiktól, szervezetünk komplex egészként működnek.

Lehet, hogy a szervezet egészséges, de pszichésen annyira szenvedünk, hogy az már testi tüneteket produkál. A reiki gyógyítás tulajdonképpen saját magunk megismeréséről, céljaink, életünk mikéntjének jobb átlátásáról is szól.

Már a Reiki I. tanfolyamon meditációk és gyakorlatok segítségével ráhangolódsz az isteni energiára és megtanulsz annyira “bánni” ezzel az energiával, hogy önmagadat és másokat is kezelni tudd, miközben elsajátítod a kézrátétellel gyógyítás alapjait. Fájdalmat tudsz megszüntetni, testi problémákat kezelni. Megtanulsz aurát harmonizálni és csakrát tisztítani. Saját rezgésszámod és energiaszinted egyaránt nagy mértékben megemelkedik és a beavatáson keresztül megtapasztalod a gyógyító csatornáid megnyílását és megtisztulását.

A Reiki II. tanfolyamon szimbólumokat tanulsz, amiknek a használatára beavatásokat kapsz, ezáltal tovább nő a rezgésszámod és az energiaszinted. A szimbólumok segítségével fel tudod erősíteni a kezelés hatását, ételeid, italaid rezgését meg tudod emelni, könnyebben emészthetővé téve azokat, továbbá helyiségeket tudsz harmonizálni és tisztítani.

A Reiki mester tanfolyamon megismerkedsz a mesterszimbólummal és megtanulod annak használatát.

Megkapod a mesteri beavatást és magasabb szinten tudod folytatni a reiki kezelést, valamint életedben újabb minőségi javulás és energiaszint-növekedés következik. Ezzel megnyílik számodra a saját mesteri utad.

A tanfolyamok elméleti és gyakorlati oktatást, valamint meditációkat foglalnak magukba, majd a beavatással zárulnak.

Az árak tartalmazzák a nyomtatott oktatási anyagot és a R.A.I. (Reiki Association International) által kiadott nemzetközi oklevelet is.

Tanfolyami díj:

Reiki I. 7.900.- Ft,

Reiki II. 15.500.- Ft

Reiki Mesteri: 44.000.-Ft

Ha szeretnél jelentkezni, de egyik időpont sem megfelelő számodra, jelezd, mert igény esetén a meghirdetett időpontokon kívül is tartunk Reiki tanfolyamot!

Várlak szeretettel:

Pintér-Szalai Réka

http://atlantiszeletmodkozpont.com/pinter-szalai-reka/

Elérhetőségeim: +36-30-9146764

email: reiki@reikireka.hu

http://reikireka.hu/

ABOUT AUTHOR