Sebők Judit

Sebők Judit

Elérhetőségeim:

+36-20-451-3726

judit@gerinc-torna.hu

 

Asztrozófus és Kínai gerinctorna terapeuta

Magamról…

Mint EGÉSZ-ségre vágyó ember, és mint anya, folyamatosan keresem azokat a régi, jól bevált módokat, amellyel testünket-lelkünket és egyre inkább szellemünket is kielégítő módon tarthatjuk karban.

Legkisebb fiam születése óta szinte lavinaként zúdult felém az az információtömeg, ami a hazánkban őshonos, a keleti és nyugati módszerek vonulatait képviselte.

A felfedezések, megismerések alapjait mindig valamilyen aktuális, magammal illetve családtagjaimmal, ismerősökkel kapcsolatos megoldandó feladat adta, például a gyerekbetegségek, saját gerincproblémáim, és persze az életünk nagy fordulatai. Így ismerkedtem meg a gyógyfüvek, a homeopátia, a csontkovácsolás és masszázstechnikák csodálatos világával, majd egyre inkább kezdett érdekelni minden „bajaink” szellemi-lelki háttere is. Születésem óta működő lelki szenzibilitásom először az intuitív eszközök felé tereltek, megismertem a számok és különböző szimbólumrendszerek néha kicsit misztikus, ám nagyon hasznos világát, és az analogikus GONDOLKODÁS fontosságát.

Az asztrozófiával (asztrológia+filozófia) való találkozásom egy igazi „AHA” élmény lett, amelyben minden eddigi ismereteim összegződni és letisztulni tudtak. Ez hosszú évek óta egy olyan eszköz a kezemben és a lelkemben, amivel magamnak és a környezetemben élőknek komoly szellemi-lelki mondanivalóval és útravalóval tudok segíteni az útkereső pillanatokban. Ennek alapjait az ősidők óta élő, az életet vezérlő filozófiák, életelvek megismerésével és megélésével nyertem. 

Teljesnek tűnt az élet, ám mindig ott maradt a fizikai sík, a racionális, cselekvő megoldásokat is követelő TEST, annak minden tünetével.

Fiatalkorom sportos életéből a testet nyúzó edzések nem éppen kellemes, de a mozgás örömét adó mély nyomokat hagytak bennem. Később talán éppen ezért, valamint filozofikus természetem okán a jóga mozgásrendszeréhez vonzódtam, majd tovább haladva egy speciálisabb, korunk jellemző tünethordozója, a gerinc egészségét szolgáló mozgásforma keltette fel a figyelmemet. Ez a DaoYin Kínai Gerinctorna, ami egy több mint 2000 éves kínai gerincgyógyító gyakorlatokból álló mozgásrendszer. Gyakorlatai úgy vannak megalkotva, hogy a nyak, hát és a lumbális gerincen kívül a testünk meridián-vezetékeit is tornáztatják, aktiválják. 

És az élmény? Nos, arról személyesen kell meggyőződni…

Az Atlantiszban,

-Szerdán 8:30-10:00-ig és

-Pénteken 18:30-20:00-ig mozoghatunk együtt 🙂

Asztrológiai elemzésre bejelentkezés: a +36-20-451-3726

Sebők Judit

Vissza