Sirius hangfürdő és relax koncert Kőrösi Gábortól

A Sirius hangfürdő egy különleges élményt nyújtó csoportos meditációs „utazás” melynek során tibeti hangtálak és különleges ütőhangszerek (gong, óceándob, cső xilofon, kalimba, shanti, fa nyelves dob és a magyarul „kezeslábos”-nak nevezett Caisa handpan) hallhatók.

Külön érdekesség, hogy ezúttal a hangtálak sem a megszokott módon, hanem hangszerként, vagyis harmóniák és ritmusképletek segítségével szólalnak meg.

A hangok gyógyító rezgése által mély relaxációs állapotba kerülhetünk. Az átélt élmény segíti testi-lelki egyensúlyunk helyreállítását, az öngyógyító folyamatok beindítását, a korábbi traumák által okozott blokkok elengedését.

A hangfürdőt követő rövid záró beszélgetésen alkalom nyílik a tapasztalatok megosztására és a felmerülő kérdések megválaszolására.

A hangfürdő menete:
• kb. 10 perc: ráhangolódás, relaxáció
• kb. 45 perc: meditációs „utazás”
• kb. 10 perc: visszatérés a jelenbe
• kb. 15 perc: kötetlen záró beszélgetés

A hangfürdő elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.

A hangfürdő során a résztvevők jógamatracon fekszenek, puha pléddel takarva (ezeket biztosítjuk a helyszínen). Esetleg érdemes kényelmes váltóruhát is hozni magatokkal a még jobb komfortérzet biztosítása érdekében.

A hangfürdőt tartja: Kőrösi Gábor zenész-hangterapeuta.

2017. januárjától páratlan hónapokban hangfürdőt, páros hónapokban relax koncertet tartok.

2017-es időpontok:

  • hangfürdő: 01.08., 03.19., 05.21., …
  • koncert: 02.19., 04.13., 06.11., …

A korlátozott férőhely miatt kérjük jelezzétek részvételi szándékotokat a: kgabor999@gmail.com email címen.

Hozzájárulás: 2.500.- Ft

Parkolás a közeli Spar parkolóban! Kérlek ne álljatok a szomszédok elé és a főút szélére sem, mert zavarhatja a forgalmat!

Érkezzetek pontosan, mert 18:00-kor mindig kezdünk és később már nem lehet csatlakozni!

Köszönettel 🙂

Kőrösi Gábor

ABOUT AUTHOR