Szabados Tamara

szabados-tamara

Elérhetőségeim:

Honlapom: www.par-kapcsolat.com

Facebook: https://www.facebook.com/parkapcsolatkiseres/

Telefonszámom: 06-70-4159908
 
 
craniosacral_chart_system           craniosacral_therapy

Craniosacralis terapeuta, párkapcsolati coach és „face to face” tréner

Szeretettel köszöntöm!

Szabados Tamara vagyok, craniosacralis terapeuta, párkapcsolati coach  és „face to face” tréner. Munkámat a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet bejegyzett coachaként végzem nap, mint nap.

Saját életutam során számos dologgal kellett megküzdenem, ezért tudom, hogy milyen nehéz utat járnak be azok, akik lelki vagy fizikai – bár ez a két terület erősen összefügg – problémákkal, állapotokkal élnek együtt. A coaching módszerével és a craniosacralis terápia alkalmazásával, összetetten tudom segíteni pácienseimet. Az emberi testet és lelket, egy fantasztikusan együttműködő egységként kezelve.

Hiszem, hogy a két ember között létrejött szövetség, az egyik legértékesebb és leg sokszínűbb csoda a világunkban.  Társas kapcsolataink, így a párkapcsolat is nagyon fontos részét képezi az életünknek, éppen ezért elengedhetetlen, hogy tudatosan foglalkozzunk ezzel a területtel is.

Párkapcsolati coachként feladatom, hogy segítsek tisztán látni, új nézőpontból szemlélni a kialakult helyzetet és vezetni Önöket azon az úton, amelyen közösen indulnak el Egymásért.

A coaching egy olyan módszer, amely strukturált beszélgetéseken és önismereti, kommunikációs gyakorlatokon keresztül vezeti el a célhoz a klienseket. A coach kísérőként segíti a hozzá érkezőket az úton, amelynek során több oldalról is megvilágítja az adott problémát. Mivel érzelmileg nem vonódik be a folyamatba, ezért új perspektívát tud mutatni. Személyre szabott feladatok segítségével, és praktikus módszereket alkalmazva támogatja a klienst, hogy saját maga fedezze fel a kivezető utat jelenlegi helyzetéből. A szemléletváltás és szemléletformálás révén pedig elindul a változás.

 

MI IS AZ A CRANIOSACRALIS TERÁPIA?

A craniosacralis megnevezés a latin cranium és os sacrum, azaz a koponya és keresztcsont kifejezésekből ered. A koponya, az agy, a központi és perifériás idegrendszer, a gerincvelő, az agyi-gerincvelői folyadék, a hozzá tartozó kötőszöveti hártyák és a keresztcsont alkotják a craniosacralis rendszert elsősorban. A craniosacralis kezelés során, a test és a koponya mikromozgásainak korrigálása történik. Az agy által termelt gerincvelői folyadék ritmikusan pulzál, ez a pulzálás minden csontban és testszövetben érzékelhető. A kezelő erre a pulzálására, valamint a szövetekre ráhangolódva a kötőszövetek ellazításán keresztül segíti a craniosacralis rendszert annak természetes önszabályozódásában, harmonizálódásában.

Egyéni terápiás alkalmak örömmel alkalmazom a craniosacralis terápiát, amely a test anatómiáján, és biológiai működésén alapszik. Orvosi kutatások által igazolt módszer, amelyet a nyugati országokban a kórházi kezelés részeként alkalmaznak, csecsemőknél, kisgyermekeknél, és felnőtteknél egyaránt. Segítségével helyreállítható a test és a lélek helyes működése, mindemellett relaxáló hatással is bír. Ez a terápia, hatásosan alkalmazható fizikai problémák megoldásában és lelki blokkok oldásában egyaránt.

 

Szeretettel várom Önöket!

  • Egyéni tanácsadás
  • Párkapcsolati coaching és tanácsadás
  • „Ha gyermek érkezik a kapcsolatba” tanácsadás
  • Craniosacralis terápia
Vissza