Szűcs Hajnal

Szűcs Hajnal

Elérhetőségeim:

06/30-857-4073

01esthajnal@gmail.com

Asztrológus

Felnőtt korom kibontakozásának kezdetén – Sors fordító események által ébredtem rá arra, hogy mennyire fontos egy ember életében felismerni milyen életfeladatokkal, tanulni valókkal érkezett erre a világra.

Mindig is hittem azért születünk, mert fejlődnünk kell emberként és lélekként. Ezek az igen erős sors fordító események indítottak el ebben az életemben, ezen a számomra nagyon bensőséges és mély önismereti úton. Több éves keresés után találtam rá az Asztrológia útjára s, kezdtem elmélyíteni tudásomat. Az Asztrológia több ezer éves múltra vissza vezethető nagyon mélyre nyúló jelképrendszer, melyben feltárható személyes fejlődési utunk, feladataink és lehetőségeink egyaránt.

 

Egyéni Asztrológiai sorselemzés, Karma asztrológia

Személyes képletünk megmutatja személyes sorsunkat, választott életutunkat .

Megérthetjük múltunkból a karmikus mintákat amelyeket magunkkal hoztunk. Ezek kivetülnek érzelmi és tudati állapotainkra, amelyeknek hatása alatt történnek életkörülményeink és életeseményeink is.

Születési képletünk megértése hozzá segít minket személyes fejlődési utunkhoz, hogy az élet körülményekkel kapcsolatos problémákat oldjuk-megoldjuk.

Tehát a tudat alatti rétegek karmikus mozgató rugóit tudatos szintre hozzuk, ezáltal megértsük fejlődjünk… Lehetőséget adva a sorsunk pozitív alakulásának.

 

Éves-Elemzés Szolár Horoszkóp!

A szolár horoszkóp megmutatja, hogyan tudjuk a születési képletünket abban az évben legjobban megélni.

Születésünk napjától-következő évünk születés napjáig tart egy évünk, amelyben kiderül, hogy milyen témák kerülnek fókuszba, milyen energiák mozgatják az adott személyes évünket.

Melyik terület hoz tanulnivalót, hol nyílik lehetőség tapasztalatszerzésre.

Továbbá, hogy milyen tulajdonságokat szeretnék kifejleszteni, ahhoz hogy az adott évben lévő célokhoz és irányokhoz segítő energiákat kaphassunk.

Személyes évünk által is ciklusokat élünk meg amelyre a szolár horoszkóp segítségével tudatosan is felkészülhetünk.

A cél az alap képlet magas szintű beteljesítése, tehát a személyes sorsban való fejlődés!

 

Szeretettel várlak Egyéni Sors Elemzésre és Szolár Éves Horoszkóp elkészítésére!

Szűcs Hajnal 

Vissza