Ahogy születünk, úgy élünk

Ahogy születünk, úgy élünk…
Az anyaméh minden emberi élet kapuja.  Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a Földön.

Ha egy percre elcsendesülünk és vizualizáljuk születési folyamatainkat, rádöbbenhetünk; rengeteg analógia megjelenik életünkben, ami tulajdonképpen ugyanúgy zajlott és zajlik a mostban is, ahogyan a világrajövetelünkkor történt… A világba vetett hitünk, az ősbizalom, az önérvényesítés, a stresszel való megküzdés, az érzelmek megélése, vagy akár az orgazmus átélésének képessége és minősége is több ponton kapcsolódik a születési folyamatunkhoz.
A lista valójában végtelen.

Kismamaként az öröm mellett gyakran merülnek fel kérdések, szorongások, ambivalens érzések is saját állapotukkal és leendő gyermekükhöz fűződő viszonyukkal kapcsolatban, továbbá rengeteg a szülési trauma. A méh emlékszik mindenre – őseink, felmenőik traumái is fellelhetők bennünk, sejtszinten is – melyek a szülés alatt aktiválódnak. Ezért is van rendkívüli szerepe a szülés, születés minőségének, hiszen a főbb életterületekre jelentős hatással bír, befolyásolva a teljes életutat.

Kismamaként a tudatos felkészüléssel, anyaként pedig a megélt élmények újraírásával csodás módon lehetőségünk van változtatni mindezen.

A méh traumáinak feloldására, a baba örömbe érkezésének lehetőségeiről fogunk beszélgetni, bemutatva a kismamák és a még babavárás előtt álló nők számára elérhető széles-spektrumú segítő folyamatokat.

– Szülésfelkészítés (egyéni, csoportos)
– Előző szülésélmények feldolgozása
– Kismama és Baba-mama jóga
– Kismama masszázs
– Lomi-lomi masszázs kismamáknak
– Kismama és Baba-mama Bowen
– Pocak hennázás
– Szoptatási tanácsadás
– Hordozási tanácsadás
– Dúlai támogatás várandósság alatt, szüléskísérés, gyermekágyi támogatás
– Babamasszázs tanfolyam
– Vörös Sátor – Női kör

A Nyílt napon várunk szeretettel:

– Molnár Anita
– Csaba Judit
– Lados Andi

Jelentkezni és érdeklődni ezen a számon lehet, Lados Andinál: +36-20-9721155

ABOUT AUTHOR