Türk Gabriella

Türk Gabriella

Türk Gabriella

Bejelentkezés: +36-20-589-7062

turk.gabriella@gmail.com

Svédmasszőr, szellemgyógyász, Reikivel gyógyító

Mindig kerestem, hogy mi a küldetésem, és mi az élet feladatom, amiért ide születtem. A választ álmomban kaptam meg, hogy segítenem kell az embereknek, önmagukat szeretni, elfogadni, és megbocsátani.

Küldetésem, hogy azt a tudást, amit ajándékba kaptam Istentől, megosszam a hozzám forduló emberekkel. Szeretettel, alázattal továbbítsam Isten üzenetét számukra, és segíteni minden élethelyzetben tovább lépni, ha holtpontra jutott az élete, és nem tudja, merre induljon tovább. Fontos, hogy a test-lélek-szellem is harmóniában legyen egymással. Nem csak a testet kell méregteleníteni, hanem azokat a negatív mintákat is, amelyek a lelkünket mérgezik, és kihat a fizikai testünkre, és közérzetünkre.

A szavak ablakok vagy falak.

Elítélnek vagy felszabadítanak. Célom: úgy szólni és úgy figyelni, ami mindenkinek a szeretetet jelenti. /Ruth Bebermeyer/

Egyszer kaptam egy életfa medált. Akkor még nem tudtam, hogy mit is jelent ez az életemben. Ez a szimbólum jelképezi az én lelki életemet, és az ÉLETEMET. Képes vagyok az állandó megújulásra, életerőmet Istenből merítem, és a kitartásomat is. A fán is keletkeznek az idők során sebek, repedések. Alkalmazkodik az időjáráshoz is, hiszen ősszel készül az elcsendesülésre, hogy tavasszal újra teljes pompájában mutatkozhasson, és mindenkinek örömet okozzon. Mindig képes megújulni, és teljes pompáját mutatni, még ha vannak rajta sebek, repedések.

Ezt nem láthatod csak ősszel, ha közel mész a fához, akkor mutatja meg önvalóját, ha tavasszal virágba borul, már nem is emlékszel a fán látott sebekre, és repedésekre, csak gyönyörködsz benne.

Hát ez a nehéz, megmutatni önvalónkat a világnak, hogy igen vannak rajtam sebek, repedések, mégis meg tudok újulni, erőt tudok meríteni a SZERETET-ből, ISTEN-ből. Lelkem újra virágba borul, szívem kinyílik a SZERETET előtt.

Ne süppedjünk bele az önsajnálatba, mert ezzel csak Önmagunknak ártunk. Így rajtunk kívül mindenki hibás lesz, és engesztelhetetlenül ostorozunk másokat, és sokszor saját magunkat is.

Hogyan lehetünk úrrá életünkön????????

 Ismerd fel, hogy nem elszenvedője vagy az életednek, hanem az irányítója.

Abban tudok Neked segíteni, hogy elengedd a negatív érzelmeidet, és megtisztítom a szívedet, hogy újra a SZERETET állapotába kerüljön.

Segítek újra békére lelned 🙂

Tevékenységeim:

A Szeretet Köröm által,  az isteni energiának – SZERETETNEK– a tanítása, átadása, és a szeretet általi gyógyulás a célom. Szeretet Kör célja: önmagunk megismerése, szeretete, belső békénk megtalálása, a hála szerepe az életünkben, megteremteni önmagunkban a belső egyensúlyt, békét.

A test-lélek-szellem harmonizálása a Szellemgyógyászat által. A testünk mindig ad jelzést számunkra, ha valahol felborult az egyensúly szervezetünkben. A testben csak a tünetet lehet kezelni, sohasem az okot. Szellemgyógyászattal a betegség okaira derítek fényt, hogy mit üzen a lelkünk a betegség által.

A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végzem el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának.

 

A Reiki japán eredetű szó jelentése: egyetemes isteni életenergia.

A Reiki kezelések által segítek az egészség megőrzésében, az öngyógyító mechanizmusok beindításában, és fájdalomcsillapításra is nagyszerűen alkalmazható módszer.

A Reiki kezelések, bármely egyéb ezoterikus, és orvosi kezeléssel vagy pszichoterápiával kombinálhatóak.

Nyugtató, gyulladáscsökkentő, hangulatjavító hatása van.

 Segíti a belső blokkok feloldását, csökkenti a stresszt.

A kezelések (kézrátétellel) történnek időtartama 60 perc. Az Energia ruhán, gipszen, áthatol, nem szükséges levetkőzni hozzá. A kezelés során kellemes, ellazult állapotban érzi magát a kliens, mintha relaxálna.

Frissítő Svédmasszázs: A frissítő hatású masszázsfogások alkalmazása megfiatalítja, új energiával látja el a fáradt testet, ugyanakkor fokozza a szellemi teljesítőképességet is.

Szeretettel várom az Atlantisz Életmód Központban

Türk Gabriella

 

 

Vissza