Türk Gabriella

Türk Gabriella

Türk Gabriella

Bejelentkezés: +36-20-589-7062

turk.gabriella@gmail.com

Svédmasszőr, szellemgyógyász, Reikivel gyógyító

 

Szellemgyógyászattal és Reikivel gyógyító, Spirituális tanító, Svédmasszőr vagyok.

Mindig kerestem, hogy mi a küldetésem, és mi az élet feladatom, amiért ide születtem. A választ álmomban kaptam meg, hogy segítenem kell az embereknek, önmagukat szeretni, elfogadni, és megbocsátani.

Küldetésem, hogy azt a tudást, amit ajándékba kaptam Istentől, megosszam a hozzám forduló emberekkel. Szeretettel, alázattal továbbítsam Isten üzenetét számukra, és segíteni minden élethelyzetben tovább lépni, ha holtpontra jutott az élete, és nem tudja, merre induljon tovább. Fontos, hogy a test-lélek-szellem is harmóniában legyen egymással. Nem csak a testet kell méregteleníteni, hanem azokat a negatív mintákat is, amelyek a lelkünket mérgezik, és kihat a fizikai testünkre, és közérzetünkre.

Hogyan lehetünk úrrá életünkön?

 Ismerd fel, hogy nem elszenvedője vagy az életednek, hanem az irányítója.

Abban tudok Neked segíteni, hogy elengedd a negatív érzelmeidet, és megtisztítom a szívedet, hogy újra a SZERETET állapotába kerüljön.

 

Segítek újra békére lelned!

Tevékenységeim:

A test-lélek-szellem harmonizálása a Szellemgyógyászat által. A testünk mindig ad jelzést számunkra, ha valahol felborult az egyensúly szervezetünkben. A testben csak a tünetet lehet kezelni, sohasem az okot. Szellemgyógyászattal a betegség okaira derítek fényt, hogy mit üzen a lelkünk a betegség által. Az energia gyógyítás során, segítek helyreállítani a szervezete energia rendszerét.

A gyógyítás a szellemtestben, illetve a lélektestben történik, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A kezelések által segítek az egészség megőrzésében, az öngyógyító mechanizmusok beindításában, és fájdalomcsillapításra is nagyszerűen alkalmazható módszer.

 

Frissítő Svédmasszázs tibeti hangmasszázzsal: A frissítő hatású masszázsfogások alkalmazása megfiatalítja, új energiával látja el a fáradt testet, ugyanakkor fokozza a szellemi teljesítőképességet is. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Stresszoldás tibeti hangtállal a masszázs során, mert a Léleknek is szüksége van behangolásra: A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket. A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

  • Javítja a közérzetünket: ellazít, segít a relaxálásban, felszabadítja a fizikai blokkokat.
  • Lazítja az izmokat, enyhíti az ízületi fájdalmakat, oldja a görcsöket.
  • Jó hatással van fejfájásra, légzési, illetve alhasi problémákra, alvási nehézségekre.
  • Elősegíti a fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.
  • Pihenteti a két agyféltekét, öngyógyító folyamatot indít be.

Rezgésmódszertani konzulensként – Spirituális tanácsadás, életútvezetés, önismeret a számmiszika segítségével:

Melyek ezek a módszerek? * Számmisztika, * Színterápia, * Kristályok, Indigó esszenciák, * Hangok, hangtálak, használata egyéni kezelésben, csoportos foglalkozásban, * Kreativitás Önismeret. Integrál filozófia.

A gondolkodásod határozza meg az érzelmeidet, az érzelmeid pedig a cselekedeteidet. A cselekedeteid által egy adott életutat jársz be. A születési dátumod alapján, egy olyan személyes és életre szóló útmutatást kapsz, ami segít neked abban, hogy azt az utat járd, amire születtél. Születési mátrixod feltárja előtted azokat a lehetőségeket, fejlődési szakaszokat, melyek eddig rejtve maradtak. Segít megérteni, hogy mi az életfeladatod, milyen képességekkel születtél, és felismerheted, hogy mely számokban rejlenek a legnagyobb lehetőségeid. A születési képleted elemzésével, azonnal rendelkezésre állnak azok a számok, amik megmutatják, hogy honnan indultál születésedkor, és milyen utat kell bejárnod a Sors feladatod beteljesítéséhez.

Szolgáltatásaimról és díjairól itt olvashatsz:

Masszázsok, energiagyógyászat, számmisztika Türk Gabriellával

Szeretettel várlak az Atlantisz Életmód Központban

Gödöllő, Köztársaság út 69/a.

Türk Gabriella

Vissza