Vajay Kitti

Vajay Kitti

Elérhetőségeim:

telefon: +36-20-434-1474

http://www.kapcsolodastrening.hu/

email: kapcsolodastrening@gmail.com

https://www.facebook.com/kapcsolodastrening

 

 

Kapcsolódás tréner

Az ember a Létezés kíváncsiságának megtestesülése

Rendszerünk összetett és sokféleképpen lehet működésére hatást gyakorolni. Az egyéntől és az ő jelenlegi valóságképétől függ, hogy éppen mi az a módszer, ami számára adott helyzetében a leghatékonyabb.

A kapcsolódás tréning egy mély, fizikai, érzelmi és szellemi szintre egyaránt kiható önfejlesztési lehetőség.

Minden egyes foglalkozás, ami a tréning keretén belül történik, abban segít a résztvevőknek, hogy rávilágítást kaphassanak, hogy mi minden gátolja őket az életükben, és mi minden lehetőségük van arra, hogy önmagukban erős, stabil emberekké váljanak.

A cél az, hogy rájöjj, hogy ki vagy, milyen lehetőségeid vannak, és azokat jelenleg mi gátolja. A foglalkozások segítségével felfedezheted a benned szunnyadó erőt, a téged támogató erőforrásokat, és megszabadulhatsz blokkjaidtól, akadályaidtól.

A tréning programjai rávilágítanak arra, hogy sokkal szélesebb határaid vannak, mint amiket jelenleg látsz, és ezeket segíti kitágítani.

Az oldások során betegségeket előzhetsz meg magadnak, és a jelenlegiektől is megszabadulhatsz. Minden betegség, élethelyzet, aggodalom a rendszerünkben van tárolva, ezeket megkeresve és megoldva tudunk ezektől megszabadulni.

Foglalkozásaim, melyeken részt vehetsz:

-Intenzív blokkoldó kezelés – egyéni, csoportos

-MENGALIR – Az életerő áramlása

-Intenzív csoportos önfejlesztő tréning

-Szakrális kirándulás a Bél-kőre

-Előadás

 

Élj olyan életet, amilyet szeretnél, hogy ne a környezeted áldozata legyél, hanem Te legyél a környezeted meghatározója!

Várlak szeretettel!

Vajay Kitti

Vissza